Φορτώνει…

ATHOS LUXURY ROOMS

Πάθος για τη Ποιότητα

Το Athos Thea Luxury Rooms αποτελεί ένα νέο, μοντέρνο και ξεχωριστό χώρο διαμονής στη περιοχή της Σάρτης. Διαθέτει 12 συνολικά δωμάτια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους, με κάποιες διακοσμητικές και κομψές ιδιαιτερότητες και διαφορές, οι οποίες τα κάνουν ξεχωριστά και άνετα.

 

 

Be Our Guest

Let the Sea set you Free

 

logo-athos-thea-luxury-rooms-2

 

 ΣΑΡΤΗ

Απολαύστε το μοναδικά πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Σάρτης. Επισκεφθείτε τις τοπικές παραλίες της περιοχής και ανακαλύψτε το όρος του Άθω. Θα είμαστε ο οδηγός σας σε αυτή τη καλοκαιρινή ξενάγηση. 

 

 

 

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

 

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

  • all
  • ATHOS THEA SUPERIOR ROOM
Superior Double Room
Superior Double Room
Superior Double Room
Details

Κριτικές

ΠΡΩΙΝΟ

Στο Athos Thea Luxury Rooms κάθε μέρα ξεκινά διαφορετικά. Με μοναδικές γεύσεις σερβιρισμένες κάθε πρωί στην αίθουσα πρωϊνού. Συνδυάζοντας γεύσεις ελληνικού και ευρωπαϊκού πρωινού, θα είμαστε κάθε πρωί εκεί για να σας σερβίρουμε και να σας εξυπηρετούμε.

Με τη σειρά σας, μπορείτε να γευτείτε με ηρεμία και χαλάρωση το πρωινό σας. Τι καλύτερο για να ξεκινήσετε δυναμικά τη μέρα σας για μια ακόμη εξόρμηση στην Σιθωνία;

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για την κάθε μέρα των διακοπών σας με μια απολαυστική και δροσερή βουτιά στις γεύσεις που θα σας προσφέρει το προσωπικό μας.

booking-athos-thea-luxury-rooms

tripadvisor-athos-luxury-rooms-2

trivagor-athos-luxury-rooms